Οδηγίες
Αφού πλύνουμε τις πατάτες τις βράζουμε με τα φλούδια. Τις αφήνουμε να κρυώσουν και τις κόβουμε σε κύβους.
Τις τοποθετούμε σε μια βαθιά πιατέλα.
Ψήνουμε τα Λουκάνικα σ' ένα τηγάνι, τα κόβουμε ροδέλες και τα προσθέτουμε στις πατάτες. Ρίχνουμε από πάνω τον μαϊντανό, το σέλερι και το τουρσί. Ανακατεύουμε. Σ' ένα μπολάκι αναμειγνύουμε το λάδι με τη μουστάρδα, το πιπέρι και το λεμόνι και περιχύνουμε τη σαλάτα μας.
Διάρκεια: περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά