Χρήστος Απ. Πρίτσας
Παραδοσιακό Χωριάτικο Λουκάνικο
ΑρχικήΝέαΠροϊόνταΣυνταγέςΕπικοινωνίαSite Map
Νέα

Ο κύριος Χρήστος Πρίτσας  συμμετείχε με επιτυχία στην Επιχειρηματική Αποστολή στο Μόναχο από 14-17 Ιουνίου 2009 που οργανώθηκε από το Επιμελητήριο Καρδίτσας.
Η αποστολή η οποία αποτελούνταν από Καρδιτσιώτες επιχειρηματίες του κλάδου τροφίμων και ποτών περιλάμβανε:
Α. Επιχειρηματικές συναντήσεις οι οποίες ξεπέρασαν τις διακόσιες (200) σε αριθμό και πραγματοποιήθηκαν στα Γραφεία του Προξενείου μας στο Μόναχο στις 15 και 16/6 τόσο με Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο Μόναχο όσο και με Γερμανούς ομολόγους τους.
Β. Παράθεση δεξίωσης στα Γραφεία του Προξενείου μας στο Μόναχο προς τιμή των Ελλήνων και ξένων επιχειρηματιών και με την παρουσία των Γενικής Προξένου στο Μόναχο. Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης οι φιλοξενούμενοι επιχειρηματίες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα Καρδιτσιώτικα προϊόντα που παρασκευάστηκαν ειδικά για το μπούφε της δεξίωσης.
Γ. Επιχειρηματικές συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στα Γραφεία του Γενικού Προξενείου μας στη Στουτγάρδη στις 17/6 με Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Περιοχή της Στουτγάρδης.

Την Πέμπτη 7 Μαΐου το τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του παραρτήματος Καρδίτσας του ΤΕΙ Λάρισας στα πλαίσια των εργαστηριακών μαθημάτων ‘’Τεχνολογία και Ποιοτικός Έλεγχος Κρέατος” και ‘’Τεχνολογία και Ποιοτικός Έλεγχος Αλιευμάτων” επισκέφθηκε την βιοτεχνία παρασκευής παραδοσιακού χωριάτικου λουκάνικου Χρήστου Απ. Πρίτσα στο 3ο χιλ. Ε.Ο. Καρδίτσας - Αθήνας, όπου οι σπουδαστές ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις, διαπίστωσαν πώς εναρμονίζονται οι παραδοσιακές συνταγές με τις σύγχρονες, υγιεινές διατροφικές απαιτήσεις. Στο τέλος της ξενάγησης προσφέρθηκε σε όλους τους σπουδαστές παραδοσιακό λουκάνικο για γευστική δοκιμή.
Τους σπουδαστές συνόδευσαν οι Εργαστηριακές συνεργάτιδες του τμήματος κα. Αθανασία Τζιόρτζιου και Χριστίνα Παπατζίκου.